Rosii para bio crapate

Rosii para bio crapate

Se pastreaza la temperatura camerei, intre 18-24 grade C; in frigider isi pierd gustul si devin fainoase.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Tomatele contin vitamine - A, B1, B2, B3, P, C, glucide , protide, acizi organici, saruri minerale (Ca, Fe, P, K) si altele, avand o valoare energetica de 20-35kcal/100g.

Fructele de tomate se pot consuma in stare proaspata, ca salata sau preparate in diferite mancaruri dar si uscate; sunt o sursa importanta pentru conserve - sucuri, bulion, pasta, tomate in bulion.

Vindecare cu Mancare: Rosii para bio crapate

♥ Extrem de bogate in antioxidanti, mai ales carotenoide ca betacarotenul si licopenul, dar si in vitaminele C si E sunt bune in protejarea sistemului cardiovascular si impotriva anumitor forme de cancer. Radioprotectoare, imunomodelatoare, protectie eficienta contra efectelor fotooxidative ale radiatiilor UV asupra pielii. previne dermatita atopica.

♥ Rosiile pot agrava durerile si disconfortul cauzate de artrita reumatoida.

♥ Anumite persoane pot manifesta reactii alergice la rosii.

♥ Rosiile verzi pot provoca migrene persoanelor care sunt predispuse la aceasta boala.

Retete: Rosii para bio crapate

Rosii cherry glazurate in ulei de masline

ingrediente: 15-20 rosii cherry, 3 linguri de ulei de masline, 1 lingura pasta de busuioc - pesto, sare de mare.mod de preparare: rosiile se clatesc intr-un jet de apa rece; se incinge uleiul intr-o tigaie. Adaugati pasta de busuioc si tineti pe foc 30 de secunde. Adaugati rosiile si prajiti timp de doua minute, amestecand in continuu, pana cand rosiile incep sa crape.Mutati preparatul pe un platou adanc, condimentati dupa gust si marinati la temperatura camerei, intre 3 si 12 ore, inainte de servire.

Gazpacho http://www.facebook.com/photo.php?fbid=129346523875131&set=a.108880222588428.12717.105810562895394&type=1&theater

Diversificare copii: Rosii para bio crapate