Salata de sfecla rosie si ou (4 portii)
|
Se pune sfecla rosie la calit intr-o oala antiaderenta cu un capac deasupra. Fara ulei si fara apa.
Amestecam o data sau de doua ori intr-un interval de 5 minute.
Dupa cele 5 minute se adauga o lingura de ulei de cocos si se mai lasa 3-4 minute, fara capac.
Se sareaza si se stinge focul.
Punem si ouale la fiert. Le lasam fix 2 minute dupa ce a inceput apa sa fiarba ca sa fie albusul facut si galbenusul moale.
Pe o farfurie aranjam sfecla, morcovul si ardeiul. Saram si piperam dupa gust.
Taiem branza tofu cuburi si o impartim intre cele 4 portii.
Facem la fel si cu porumbul.
La sfarsit punem oul deasupra si il taiem usor cu cutitul fix pe mijloc.
Presaram sare peste ou si cimbru peste toata farfuria.
Servim impreuna cu cei dragi!