Ceapa de capatana in curs de uscare. Produs certificat ecologic RO-ECO-007
Ceapa capatana eco, kg
Ceapa verde are un continut ridicat de: vitaminele A, B, C, saruri minerale(sodiu, potasiu, fosfat, fier, sulf, iod si siliciu), acid fosforic si acetic, glucide,lipide, proteine, fibre, calciu si magneziu.
Mirosul înţepător al cepei este dat de sulfura de alil, un compus care conţine sulf cunoscut pentru calităţile lui ce protejează vasele de sânge împotriva problemelor cauzate de cholesterol, ajutand astfel la menţinere unei inimi sănătoase.
Ceapa poate compensa vătămarea oxidativă a fibrelor musculare şi a ţesuturilor din corp, cauzată de antrenamentele fizice excessive, susţine densitatea osoasa, facilitează digestia si combate bacteriile rele.
Flavonoizii din ceapa, blochează agenţii ce favorizează apariţia cancerului, te ajută să eviţi crampele de stomac si amelioreaza durerile de dinţi.