Napi bio, 2buc

Napi bio, 2buc

Napi bio cu gust dulce-picant si aroma caracteristica/ se vand la legatura de 2 buc

Produs certificat ecologic RO-ECO-007. Se pastreaza in frigider, intr-o punga de plastic cu gauri.

 

Acest produs nu este disponibil momentan.

Radacina este bogata in vitamina C si are o cantitate considerabila de colina (un nutrient esential ce face parte din complexul vitaminic B) impreuna cu o cantitate mica de vitamina K, B6, tiamina, niacina, acidul folic si acid pantotetic.

Este o sursa excelenta de potasiu, sodiu si calciu. Totodata este o sursa buna de magneziu si fosfor.

In plus contine cantitati mici de fier, zinc, cupru, magneziu si seleniu.

Mai contine iod, proteine (1,6%), substante extractive neazotate( 7,3%), zaharuri (7,4%), celuloza, esenta sulfoazotata.

Vindecare cu Mancare: Napi bio, 2buc

♥ Stimuleaza sistemul cardiovascular. Are proprietati antiinflamatorii fiind o calitate cheie in prevenirea bolilor de inima.

♥ Minerale cum sunt calciul, potasiul si magneziul sunt esentiale pentru un sistem osos puternic iar acestea sunt din belsug in napi. Consumul regulat de napi ne tine departe de boli ca osteoperoza si artrida reumatoida.

♥ Atunci cand sistemul nostru digestiv nu este in cea mai buna forma, napii sunt un minunat ajutor. Prin continutul bogat de fibre pe care il contin, acestia refac digestia si mentin colonul si intestinele sanatoase.

♥ Napii  nu trebuie consumati de persoanele care sufera de inflamatie gastrica si enterocolita acuta, colecistita si hepatita acuta sau cronica, boli ale sistemului nervos central, boli ale glandei tiroide, boli acute sau cronice ale ficatului si rinichilor.

Retete: Napi bio, 2buc

Diversificare copii: Napi bio, 2buc