Lamai eco

Lamai eco

Lamai parfumate cu pulpa suculenta si gust acru, specific. Este un produs bio.Se pastreaza la temperatura camerei sau la frigider, compartimentul legume-fructe. Sucul si coaja se congeleaza bine.

Tara de provenienta pentru lamaile bio este Grecia.

Acest produs nu este disponibil momentan.

O singura lamaie acopera nevoile zilnice recomandate de vitamina C.

Este o sursa buna de vitamine din complexul B, cum ar fi acidul pantotenic, piridoxina si folati.

Are in compozitie minerale importante ca fierul, cuprul, potasiul si calciul.

Sursa excelenta de hesperidina si naringenina - antioxidanti puternici. Cele mai mari cantitati se gasesc in coaja lamailor.

Vindecare cu Mancare: Lamai eco

♥ Lamaile, ca toate citricele, sunt o sursa bogata de vitamina C; ofera pana la 88% din necesarul zilnic recomandat. Acidul scorbic are actiune antioxidanta si antitoxica. Ajuta in prevenirea scorbutului. In plus  consumul de alimente bogate in vitamina C intareste si apara organismul de infectii urinare, respiratorii, creste tonusul vascular si previne otravirea cu plumb sau arsenic.

♥ Lamaile sunt recunoscute pentru puterea lor anti-virala si anti-bacteriana, un motiv important pentru care sunt folosite la tratarea de gripe sau raceli. Totodata ajuta la detoxifierea ficatului, dizolva calculii biliari si imbunatatesc starea de spirit.

♥ Gustul acru al lamailor provine de la acidul citric si este folosit ca aditiv alimentar natural, imbunatateste digestia si ajuta la dizolvarea pietrelor la rinichi.

♥ Sucul de lamaie baut la micul dejun creste tonicitatea venoasa si stimuleaza glandele suprarenale, care grabesc procesul de trezire.

♥ In caz de anemie, lamaia poate fi asociata cu alimente bogate in fier, pentru ca vitamina C creste absorbtia fierului cu 30%.

Retete: Lamai eco

Diversificare copii: Lamai eco