Fulgi de ovaz eco

Fulgi de ovaz eco

Produs marca Longevita, certificat RO-ECO-008.

Tara de origine: Germania; A se pastra la loc uscat si racoros.

Greutate neta: 300 gr.

Acest produs nu este disponibil momentan.

Fulgii de ovaz sunt o sursa bogata de minerale si vitamine precum: vitamina E, vitamine din grupul B: riboflavina, niacina, acidul folic, minerale: calciu, fier, potasiu, magneziu, seleniu, mangan, fosfor si zinc, foarte putine grasimi – toate benefice si foarte multe fibre solubile si insolubile.

Produsul contine gluten. Poate contine si urme de faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.

Vindecare cu Mancare: Fulgi de ovaz eco

♥Deseori folositi la prepararea unui mic dejun sanatos si satios, fulgii de ovaz sunt gata in cateva minute.
♥Contin fibre care inlesnesc procesele digestive si previn constipatia.
♥Consumati in diverse preparate fulgii de ovaz au rolul sa reduca senzatia de foame si sunt recomandati in curele de slabit.
♥Reduc colesterolul rau din sange si sunt o sursa excelenta de energie.
Deseori folositi la prepararea unui mic dejun sanatos si satios, fulgii de ovaz sunt gata in cateva minute.
Contin fibre care au rolul sa reduca pofta de mancare si astfel sunt benefici in curele de slabit.
Consumati in diverse preparate fulgii de ovaz inlesnesc procesele digestive, reduce colesterolul rau din sange si sunt o sursa excelenta de energ

Retete: Fulgi de ovaz eco

Sfat de consum:

Fulgii de ovaz pot fi mancati ca atare insa sunt mai gustosi intr-un terci de ovaz, intr-un mix de cereale cu multe fructe colorate; pot fi adaugati in clatite, in paine, biscuiti, la prepararea de prajituri etc.

 

Retete

Trufe cu ciocolata si fulgi de ovaz

Ingrediente

50 g unt, 60 ml lapte de capra, ½ cana cu apa fierbinte, 75 g zahar pudra din trestie, 100 g fulgi de ovaz eco, 25 g cacao pudra, 100 g cocos uscat si macinat (din care 2 lingurite vor intra in compozitia trufelor), 25 g alune de padure sau nuci

Mod de preparare:

Separat intr-un castron punem la inmuiat fulgii de ovaz peste care am turnat apa fierbinte. Intr-o craticioara, la foc potrivit, incalzim laptele si adaugam untul. Dupa ce untul s-a topit se pun urmatoarele ingrediente: zaharul, cacao, fulgii de ovaz(gata inmuiati), 2 lingurinte de cocos macinat. Le amestecam bine bine si compozitia obtinuta se lasa la rece pentru 15-20 minute cat sa ne permita sa o modelam in bilute pe care le trecem prin cocosul si nucile maruntite. Le asezam frumos pe un platou si le lasam sa stea la rece pana cand sunt gata sa fie savurate.

Bucurie si pofta buna sa aveti!  : )

Diversificare copii: Fulgi de ovaz eco